Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları kullanma düzlükına nazaran, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı muhtevain epey işlemlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı katıya kapanmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Panik amerikan bar yardımıyla içerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Bapnın Aksesuarları yangın kapısı : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın vakaları birgani konstrüksiyonda en sık huzurlaşılan ve önemlice tehlikelere uğur harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması amaçlanır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan yaşamını anayasa saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page